Huwelijksvoorbereiding

Jullie willen op je trouwdag in een trouwdienst een moment van verdieping of gebed om zegen organiseren. Graag help ik jullie bij het nadenken over de vormgeving daarvan vanuit jullie ideeën daarover.

We doen dat door in een aantal gesprekken na te denken over het fundament van jullie relatie en de bron van jullie liefde.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek om verwachtingen op elkaar af te stemmen.

Review:

Gert Zomer is met ons begonnen aan de weg naar de huwelijksinzegening. Samen met hem zoeken wij naar de rol van het geloof in onze levens en onze relatie. Gert staat open voor verschillende ideeën en opvattingen waardoor er geen goed of fout is in het denken, en filosoferen, over het geloof.
Dit maakt voor ons dat we ons veilig en vrij voelen in de gesprekken met Gert. Vrij om onze eigen weg en band te (her)vinden met God. Veilig om dieper over ons als persoon
te praten. Dit te samen maakt de weg naar het Huwelijk bijzonder.

Rick en Susanna

REVIEW 2:

Gert Zomer heeft een prachtige bijdrage geleverd aan onze trouwdag. Onze dienst was heel persoonlijk, omdat wij in het proces naar de dienst toe nauw met Gert konden samenwerken. Aan alles merk je dat Gert een zeer professioneel en ervaren spreker en dominee is, maar tegelijkertijd is Gert bereid om zeer flexibel te denken en een dienst op maat te leveren. Samenwerken met Gert raden wij dan ook aan iedereen aan!

Wouter en Susanne