Stervensbegeleiding

Je wordt ziek en weet dat je niet meer zult genezen. Wat doe je met je verdriet? Je vragen? Hoe kijk je terug op je leven, je relaties? Hoe neem je afscheid van het leven en de levenden om je heen? Hoe gaat je uitvaart er uit zien?

Deze moeilijke, maar onontkoombare vragen wil ik graag met je onder ogen zien. Om samen een waardig afscheid in te kunnen vullen.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek om verwachtingen op elkaar af te stemmen en om te zien of er een klik is tussen ons. Want dat laatste is onmisbaar!

 

Review:

Voor mijn werk als uitvaartbegeleider heb ik onlangs Gert benaderd om voor te gaan bij een afscheidsdienst. Mijn ervaring is zeer positief. Hij is zeer betrokken en benaderbaar naar de familie toe en daarbij draagt hij verfrissende idee├źn aan. Tijdens de dienst is het erg prettig om naar hem te luisteren. Hij vertelt niet zomaar een verhaal/levensloop maar weet door middel van terugkerende kernwoorden, die te maken hebben met karaktereigenschappen van de overledene, een treffend en boeiend verhaal neer te zetten. Op deze manier weet hij een dienst zeer persoonlijk te maken en tilt alles net even naar een iets hoger niveau.

Veronic